Destek
Kanada Vizesi, Kanada vize başvurusu, Kanada vize evrakları, Kanada büyükelçiliği, Kanada konsolosluğu, Kanada konsolosluk başvuru

 

Başvuru Bilgileri

 

Büyükelçilik

Ankara Büyükelçiliği
Adres : Cinnah Cad. No:75 Çankaya / Ankara
Tel : 0(312) 409 27 00
Fax : 0(312) 409 27 14
Web : www.dfait-maeci.gc.ca/cana
daeuropa/turkey /contakt-
en.asp
Email : ankra@dfait-maeci.gc.ca

Konsolosluk

Başvuru Bölgeleri
ANKARA: Tüm bölgelerin Vize başvuruları Ankara’dan yapılmaktadır.


 

 

Kanada Vizesi

Vize Bilgileri için lütfen aşağıdaki menülerden vize tipi ve meslek seçtikten sonra göster tuşunu tıklayınız!
Vize Bilgileri

Önemli Uyarılar:

 

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadırlar.
2- LACİVERT (Normal) YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlardan
vize istenmektedir!!! (Bkz:Vize Rejimi Tablosu)
3- Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı ve pasaport
temdit süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz. Eğer var ise eski pasaportlarınızı da
göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız.
4- Vize başvuru formları Fransızca ve İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak
okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı ve her sayfa mutlaka pasaport sahibi tarafından
imzalanmalıdır. (Vize başvuru formu için tıklayınız.)
5- Vize başvurusuna gitmeden önce vize ücretini herhangi bir GARANTİ bankası şubesine
Kanada vize harcı olarak yatırınız ve banka dekontunu vize müracaatı sırasında
vize evrakları ile beraber yanınızda bulundurmayı unutmayınız.
Vize işleminizin sonuçlanması durumunda pasaportunuz Elçilik tarafından adresinize
kargo ile gönderilecektir. Elden teslim yapılmamaktadır.
6- Kanada Büyükelçiliği tüm vize müracaatlarını Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe ve
Cuma günleri 09.00 - 12.00 saatleri kabul etmekte ve başvurular 10 ile 20 gün arasında
sonuçlanmaktadır. Expres vize uygulaması yoktur.
7- Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması
ve bayram - yılbaşı- sömestr-fuar-paskalya-dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu
günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak
seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı önemle hatırlatırız.

 

 
 

Copyright © 2018 | Vize Başvurum - VizeBasvurum.Com